Menu
Busje huren in Rotterdam? Eenvoudig te regelen en goedkoop!
77
page-template-default,page,page-id-77,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

OVER ONS

Secuur Autoverhuur B.V.– Huur niet duur

S

Secuur Autoverhuur B.V. is de aanbieder van autoverhuur in Rotterdam en de regio Rotterdam tegen een scherpe prijs. Secuur Autoverhuur biedt snelle service, heeft een breed aanbod en een no-nonsense mentaliteit.

 

Bij Secuur weten we dat de prijs is die echt belangrijk is voor klanten, vandaar onze scherpe prijzen zonder verborgen kosten op onze personenauto´s en bestelbussen. Al onze huurauto´s zijn goed onderhouden en uitstekend in staat, en we beschikken over een ruim aanbod van verschillende modellen.

Alle auto’s zijn daarnaast voorzien van een ANWB Europa dekking.

Bij Secuur Autoverhuur B.V. kunt u ook terecht voor bestelbussen en verhuiswagens voor particulieren als ook bedrijven.

Wij beschikken ook over een aantal onbestickerde bussen, die u anoniem kunt inzetten zonder ongewenste aandacht van u buren te trekken. Klanten die zelf geen rijbewijs hebben of die niet met een bestelbus of verhuiswagen durven te rijden hebben wij ook een oplossing voor. In deze gevallen zorgt Secuur Autoverhuur B.V. gewoon voor een chauffeur.

 

Wat ook handig om te weten is dat de auto´s in overleg zelfs na openingstijden weer bij ons in geleverd kunnen worden.

Bij Secuur Autoverhuur B.V. staat men voor huren zonder verborgen kosten. Zo hoeft u niet extra te betalen voor een navigatiesysteem of een steekwagen. En ook voor leeftijd en gebruik in het buitenland worden geen toeslagen gerekend.

Al met al Secuur Autoverhuur B.V. heeft er bewust voor gekozen om het eenvoudig voor de klanten te houden.