Menu
Autoverhuur in Rotterdam - secuur autoverhuur
2688
page-template-default,page,page-id-2688,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Autoverhuur in Rotterdam

Autoverhuur in Rotterdam
Bij Secuur Autoverhuur in Rotterdam kunt u terecht voor het huren van: auto’s, bestelbussen, personenbussen en verhuisbussen.

 

Voor elk vervoersprobleem een passende oplossing

Voor elk vervoersprobleem hebben wij een passende oplossing. Gaat u verhuizen? Huur dan een van onze verhuisbussen of bakwagens met laadklep. Wilt u ergens iets ophalen en past dat niet in uw eigen auto? Huur dan een bestelbus. Met uw familie, vrienden, collega’s of sportteam op pad maar pas het niet een auto en wilt u wel samen reizen? Dan zijn de 9-persoonsbussen een goede oplossing. En heeft u zelf geen auto of zit u tijdelijk even zonder? Huur dan een van de personenauto’s.Al onze auto’s en bussen zijn uitstekend onderhouden en het enige wat u nodig heeft, is uw rijbewijs B. Zelfs voor de grotere verhuisbussen met laadklep.

 

Voor zakelijk en particulier

Ook onze zakelijke klanten kunnen wij ons terecht. Heeft u een project waarvoor u een grote bestelbus nodig hebt? Of heeft u voor het vervoer van uw klanten of werknemers vervoer nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Snelle service

Het wagenpark van Secuur Autoverhuur in Rotterdam is dus zeer uitgebreid. Daarnaast staan wij bekend om onze snelle service, lage tarieven en vele extra’s. Zo rekenen wij geen leeftijd- of buitenlandtoeslag en is het voor sommige wagens en bussen ook mogelijk om ze per dagdeel, week, weekend of zelfs maand te huren. Bekijk onze site voor de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie of een van onze wagens huren? Neem dan contact op met Secuur Autoverhuur in Rotterdam.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op