Menu
Huurauto Rotterdam - secuur autoverhuur
2680
page-template-default,page,page-id-2680,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Huurauto Rotterdam

Huurauto Rotterdam
Heeft u zelf geen auto maar er wel af en toe een nodig? Dan kan een huurauto in Rotterdam uitkomst bieden. Dit kan voordelig bij Secuur Autoverhuur. Ook als u even niet over uw eigen auto kunt beschikken kunt u bij ons terecht. Zo hoeft u niet zonder auto te zitten.

 

Voor elk doeleinde een passende auto

U kunt bij Secuur Autoverhuur een auto huren voor een dag, een dagdeel of enkele dagen, Zo kunt u voor elk doeleinde een auto huren. Heeft u een zakelijke afspraak of wilt u met uw gezin een paar dagen weg? Wat voor reden u ook heeft voor een huurauto in Rotterdam, bij Secuur Autoverhuur kunt u zeker terecht. We hebben verschillende huurauto’s in Rotterdam in ons wagenpark. Zo kunt al een Kia Picanto huren voor € 35,00 per dag. Maar ook een vierdeurs Chevrolet Aveo behoort tot de mogelijkheden. Deze auto is ook voor een heel weekend te huren. Ook met de Kia Rio komt u goed voor de dag. U krijgt de auto netjes gewassen en gereinigd mee.

 

Voordelig een auto huren

Lage prijzen met een goede service kenmerken ons familiebedrijf. Met onze vriendelijke instelling en no nonsense mentaliteit is er bij ons veel mogelijk. Geen verborgen kosten, geen leeftijd- of buitenlandtoeslag en kosteloos gebruik van bijvoorbeeld kinderstoeltjes, navigatie of steekkarretje.

Wilt u ook een huurauto in Rotterdam huren? Bekijk dan ons wagenpark en neem contact met ons op. U kunt direct online uw gegevens achterlaten maar u kunt natuurlijk ook altijd even telefonisch contact met ons opnemen of een mailtje sturen. Wij helpen u graag.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op