Menu
Personenbus huren Rotterdam - secuur autoverhuur
2669
page-template-default,page,page-id-2669,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Personenbus huren Rotterdam

Personenbus huren Rotterdam
Wilt u een personenbus huren in Rotterdam? Dan kunt u terecht bij Secuur Autoverhuur.

 

Op pad met uw familie, vrienden of sportteam

Wanneer u familie naar Schiphol wilt brengen of met familie of vrienden een weekendje weg wilt, is een gewone personenauto al snel te klein. Met meerdere auto’s rijden is dan erg omslachtig en minder gezellig. Een grote personenbus huren in Rotterdam kan dan uitkomst bieden. Ook sportclubs kunnen bij ons terecht voor een 9-persoonsbus. Veel clubs zijn bij uitwedstrijden afhankelijk van mensen die kunnen rijden. Bij kinderen betekent dit dat er altijd ouders mee moeten en bij jongeren moet men ook maar net een auto tot de beschikking hebben. Dit kan lastig zijn. Ook bij uitwedstrijden kunt u een personenbus huren in Rotterdam om uw team naar de wedstrijd te brengen.

 

Zuinig in gebruik

Bij Secuur Autoverhuur in Rotterdam kunt u een 9 persoons personenbus huren in Rotterdam. Al onze personenbussen rijden op Diesel en zijn zuinig in gebruik. Indien voorradig kunt u ook kosteloos gebruik maken van een kinderstoeltje. We hebben verschillende 9-persoonsbussen zoals de Ford Tourneo, Fiat Scudo en Opel Vivaro.

 

Geen verborgen kosten

Voor al onze bussen geldt dat u alleen rijbewijs B nodig heeft. Wij rekenen geen leeftijdstoeslag. Alleen prijzen op de website zijn inclusief btw. Er zijn geen verborgen kosten. Wilt u met een personenbus naar het buitenland? Ook dat is mogelijk en ook hiervoor wordt geen toeslag berekend. Laat het wel bijtijds weten zodat we voor uw trip de juiste bus kunnen reserveren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op